Jag medverkar i Annas eviga 9 maj kl 18:30 Svt2

http://svt.se/2.127646/annas_eviga

KASTAR VI BORT VÅRA LIV?
I Annas Eviga på söndag diskuterar vi detta. Frida Darell fick cancer när hon var 25. Då var det som att livet kom till henne, säger hon. Idag är hon frisk och har förändrat sitt liv, hon lever varje dag. Sverker Sörlin är professor och författare. Han menar att insikten om livet kommer när man blir äldre - han tycker själv att han ser helt annorlunda på livet idag än när han var ung. Och Mustafa Can, journalist och författare, ser diskussionen om livets mening som något av ett lyxproblem. Där han kommer ifrån har man fullt upp med att överleva dagen, där har man inte tid att undra över om man kastar bort sitt liv eller ej.
SVT2 söndag 9 maj kl 18.30: Annas eviga

Guldrelease och en förlängning på...

fira-livet-festen...
Bokreleasen för Guldvingar var helt magisk. Jag var lika hög som ett höghus av alla varma blickar, rusande leenden, mjuka kramar, svävande kärlek-
gemenskap!
Allt var perfekt.
Tusen tack till alla er som kom och ville fira Guldvingar, mig och detta underliga, bortom ord-mirakel som kallas livet.
Skratt från min egna film "Längtan är min resa" fyllde den perfekta salongen, och olikheterna i bord och stolar suddades ut bland alla mina egna färgklickar, en lite nervös Frida smög upp på scenen för att läsa texter och rösten brast när jag läste om min fina vän Hanna, enbart för att jag blickade mot henne i mörkret och visste att hennes stora hjärta sved för livets orättvisa, och orden klumpade sig och nej, Frida, inte gråta här och nu så fingrarna tog ett djupt andetag och bläddrade vidare till en kärlekssång på ett annat vackert blad i boken. Det var alldeles tyst i lokalen, endast pulsen slog och på väggarna satt små kärleksflugor som vittrade om livskraften och en glädje större än ord!

Tack alla för era kommentarer...Ni är så fina som skriver vackra ord om mig, jag suger i mig varje liten stavelse och den saften gör min syn kraftfullare. Önskar jag kunde få möta er alla och ge er en varm kram! Jag blir så glad varje gång det är nya handstilar och livsöden och kärlekhandlingar på min sida...Tack!


SVT:s gomorron soffa måndag 3 maj

Se mig imorgon bitti 07:46 på Svt. Där sitter jag med min fina Guldvingar och pratar bok, livet och framtiden...
På onsdag kommer bilder från releasen för er som inte kommer:)

Ha en underbar dag i solen och njut av livet!
Jag sitter just nu med boken framför mig och den skiner som majsolen och jag är väldigt stolt och glad!
Kärlek
Frida


RSS 2.0