Gott Nytt år, Låt 2011 lysa på oss alla...Jag har en känsla att 2011 blir ett riktigt fint år. Jag hoppas på det! Året som gick har varit otroligt spännande och givande med flera stora händelser. Guldvingar släpptes och med den lades en sista stor och viktig pusselbit av cancerbilden. En tyngd flög iväg och är nu ett vackert minne i form av bokstäver, ljus, hopp, kärlek och många starka bilder!
Jag har medverkat i flera tvprogram, men framförallt är jag och mina nära och kära friska och har det fint! Jag har fått flera nya relationer i år och jag känner att även de tar mig i en ritktning jag vill, människor som andas samma tankar och önskan om en tillvaro som är av gemenskap...

Som ni vet börjar mitt 2011 i Thailands djungel med yoga som förätt, middag och efterrätt. Det är en stor gåva att få resa tillbaka och vara med i cirkeln igen, en ynnest att bara ta hand om mig själv, att utvecklas, att leva och bo där igen...att bara vara!
Men det är med skräckblandad förtjusning jag tar steget in i den världen igen, jag vet att det blir många tårar, jag vet att det kommer minnen från smärtan, jag vet att det blir TUFFT, men framförallt vet jag att min hälsa kommer förbättras, att det blir många skratt, mycket gemenskap, stor tacksamhet över livet, många danssteg som skapar det största leendet i mitt bröst, och det bästa av allt är att jag delar resan med min finaste Aron...Det allra viktigaste är ju att vi är tillsammans!
Hela våren går vi i skolan och lever på centret med syrsor, fåglar, spindlar och andra djungeldjur som grannar!
Jag är glad idag för min lyckliga känsla för att resa igen har hittat till mig, den flög bort under hösten för jag har älskat alla min jobb och de männsikor jag har runt om mig...och den känslan gör det svårt att lämna! Men innerst inne vet jag att alla lever inom mig fastän vi är isär och jag ska vara extra duktig på att skriva brev denna gång. Och när sommaren är här så är en glad och ännu starkare Frida tillbaka med fler erfarenheter och upplevelser från yogans och livets underbara skola!

Nästa gång vi hörs är det från en solig strand, så då blir det hälsningar fulla av solstrålar och fler bilder!
Tack så hjärtligt för att ni tittar in här, det värmer så mkt.
Jag önskar er alla allt gott, ta hand om er själva och era nära och kära!

Namaste!"När jag började älska mig själv..."

Jag har en ny favoritdikt som jag har läst upp på mina senaste inspirations-föreläsningar...Här kommer några stycken från den.
Dikten är av mannen med stor talang och ett namn som smakar överraskning ;
Charlie Chaplin

"När jag började älska mig själv, vägrade jag att fortsätta leva i det förgångna och att oroa mig inför framtiden.
Nu lever jag endast i ögonblicket, där ALLT äger rum.
Idag lever jag dag för dag och kallar det MEDVETENHET.

När jag började älska mig själv, insåg jag att mina tankar kan göra mig eländig och sjuk.
Men när jag kopplade ihop det med mitt hjärta, blev mitt tänkande en värdefull kompanjon.
Denna förbindelse kallar jag idag för HJÄRTATS VISDOM.

Vi behöver inte längre frukta vare sig meingskiljaktigheter, konflikter eller problem med oss själva eller andra.
Till och med stjärnor stöter samma ibland, varav nya världar uppstår.
Idag vet jag att det är det som är LIVET."

Fick nyss ett mail från George i "Himlen kan vänta", bifogad var en bild på deras finaste nyfödda dotter Freya. Ett mirakel, ett under, deras lilla stjärna...Livet är stort och jag önskar dem verkligen allt gott!


RSS 2.0