Nu finns Guldvingar...

...i handeln:)
http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=918565342X
Wow, känns sjukt skumt att se min egna bild och min egen bok på samma ställe där jag alltid köper böcker...
Men en häftig känsla.
Snart har jag henne i handen. Ytterdörren till lilla stugan är öppen och in blåser aprilbrisen och förhoppningsvis lunkar en postman uppför de tre trappstegen med alla mina böcker till releasen:)

Solsken och värme
Frida

Yemaja...

Jag önskar att havets stärkande vind kunde blåsa in i husets mjuka sprickor, flagnande färg, öppna gluggar, dörrkarm, fönsterbrädor, färglösa hål i golvet, borra sig in i mina fotsulor, ringla sig uppför knäskålarna och mina runda lår, smyga sig uppför berget, över gropen till nalveln, ändå till min täta, ihopklistrade näsa...Gör mig frisk vinden. Om jag kallar på havets Gudinna Yemaja kanske hon gör mig fri från inkräktarna, blåser mig vit, borstar rent i andningstrafiken med sin havsgröna silverfena och skvätter stjärnstoft i mina ögon?!
Längtan efter vårvarma vindar och värmande sol är stark, acceptans är här inför min förkylning men det finns inte riktigt tid för den men idag tar jag mig tid att vila, behandla min snok, lyssna på helande musik i öronen, in i hjänan, tänka goda tankar, affirmera, måla mandalas, göra mig frisk med tankens magi.
Magi, magi, magi-det är härligt att tro på magi, vem tror inte på magi när månen slänger med sina silverbländande skuggor över oss och skapar sömnlösa nätter? Magi är väl när solen bränner i horisonten och det sprakande ljudet gungar till när solen smälter med havets dyningar och blir ett, magi är väl när hjärtat talar till dig, magi är väl när det du tänker plötsligt uppenbarar sig som sanning, magi är väl ett bultande hjärta som för varje slag är ett universum av möjligheter, magi är väl när du bestämmer ditt egna öde, magi är väl när små barnfötter höjs upp mot skyn och himlen beundrar detta lilla mirakel?! Jag tror bestämt att magi är hela livet, ett frö som växer, frodas, utvecklas, en skönhet större än mönstret i ögat eller ett talande hjärta.

Den närmaste veckan andas liv, högt och lågt...
Guldvingar är här...
Hon är hemma i sitt guldiga omslag och är finare än trott...jag har inte sett henne än men snart får jag hem henne. Pirrigt och spännande som en stor skrattande val.
Veckan firas med yoga imorgon i stan, yoga på behandlingshemmet på fredag, fina vänner i helgen och tågresa till Stockholm på söndag.

På måndag 3 maj, 07:46 sitter jag i direktsända Svt gó morron soffan och smuttar på min bok. Missa inte det!
På tisdag är det release med mingel, bubbel, musik, film, högläsning, se inlägget nedan. Välkomna till gbg!

Boken kan köpas i näthandeln på torsdag eller fredag denna vecka, se länk nedan till bokia, kan även köpas på adlibris.se
http://www.bokia.se/bok/9789185653423/guldvingar-frida-darell/
Nästa vecka finns den i affärer...
Sprid till nära och kära, bekanta, obekanta, okända, kända, långa, korta, smala, tjocka, glada, sura eller allt mittemellan...

" Vi behöver inte längre frukta vare sig meningsskiljaktigheter, konflikter eller problem med oss själva eller andra. Till och med stjärnor stöter samman ibland, varvid nya världar uppstår. Idag vet jag att det är det som LIVET."
Charlie Chaplin

Hoppas våren hittar oss snart
Kanske hjälper oss Yemaja...
solsken Frida


Nu släpps Guldvingar...

...Tjohooo...
På AdLibris kan boken köpas från den 28 april och vid valborg finns den hos Bokia samt Akademibokhandeln.

Detta ska firas med en Release!
Alla är välkomna tisdagen den 4e maj klockan 1900 på House of Win-Win, tredje långgatan 13B i Göteborg. Maila till frida[at]fridadarell.se för anmälan. Det blir mingel, bubbel, dokumentärfilmsvisning, högläsning och härlig gemenskap. Varmt välkomna!

Ha en skön dag i solen
Frida


Guldvingar är på...

...G!
Förlaget väntar boken den 26 eller 27 april och därefter dröjer det inte många dagar innan den kan köpas:) Oj, oj, oj, det börjar verkligen närma sig med stormsteg...Så roligt!
Imorgon ska jag kolla lokal i Göteborg inför bokreleasen, det ska bli spännande, jag har redan en känsla av att stället är helt perfekt!

Ha en fin helg med strålande solkärlek och vårbris och tussilagor och vistsippor
Efter yogan på behandlingshemmet imorgon ska jag överraska min Aron med en övernattning någonstans, som tack för all hjälp, alla tankar, all stöttning med boken...Jag hoppas han blir glad. Jag tycker det ska bli helt underbart att tillbringa en längre stund på ett vackert mjukt ställe, och tanka ny engeri och motivation och mysa med min största kärlek!
Kram på er

Guldvingar är på tryckeriet...


...och mina bokstäver, krumelurer, tankar, vänners namn, känslor, ord och mitt förflutna som i slutet möter nuet i efterordet stämplas med svart färg i vita fina bokblad. Omslaget är vackert, mjukt och typsnittet är likt mitt inre. Det är guldigt, mycket guldigt och jag blir varm när jag ser boken. Arbetet hos tryckeriet tar tre veckor så snart, snart, är boken ute i världen-Sverige, hos dig och mig! I dagarna får jag ett exakt datum och jag lovar att skriva ut det här till alla er som väntar:)
Det är så avslappnande och vilsamt att den är klar, det har varit mycket tuffare att skriva en bok än jag någonsin hade föreställt mig, puh, men resultatet blir fint och Frida och jag är väldigt stolt...
En tv-intervju är redan inbokad och jag ser fram emot den dagen den släpps.
Jag riggar även för releasefest i Göteborg och alla är såklart välkomna.
Det är spännande hur livet hela tiden rullas in i nya ridåer och bakgrunder och denna färgglada ridå känns lockande men samtidigt alldeles vardaglig och inte något särskilt. Jag förstår mer på människor jag möter och deras glittrande ögon, leende solar till munnar att det är speciellt att debutera som författare, att det är speciellt att ge ut sin historia, och någonstans i mitt inre vet jag det men kanske är det så att när jag ger ut min berättelse kommer jag ännu ett steg bort från det förflutna. Den sista pusselbiten hamnar på plats i mitt cancerpussel. En bit som har fattats den sista tiden.
Jag tror att det är det som gnagt inom mig vissa stunder när jag har läst, funderat, skrivit-att jag tagit ett steg bakåt-till det förgågna-till igår-till en annan Frida-tillbaka till cancern. Inte ett steg in i framtiden eller nuet...Där jag vill vara. Det är därför det är en lättnad nu när Guldvingar är klar! Nu fästs min blick framåt, längs rälsen, med friska gröna grästuvor och krokiga stenar, välkända och okända ansiket, insikter och överraskningar, framgångar och motgångar, hjärtats puls och tveksamhet....Livet i en kortfattad beskrivning. Avslut och början. Oj, vad jag tycker om avslut och början. Det för alltid eviga.

Min lediga tillvaro knyter små sidentrådar i solens rus och den sammetslena himmelen lovar om en varm vår och jag skriver äntligen för att fånga mitt skivande igen som har suddats ut i jobbet med Guldvingar och jag vill så gärna ha tillbaka mitt kreativa frö! Ibland ger livet människan för mycket av samma sort och ibland, tror jag, att själen är för rastlös att dricka hela bägaren på samma gång, om lugnet är fastkilat i dryckens smak fastnar hon snabbt för rutiner och själen kvittrar lyckligt men om lugnet smälter innan det når strupen så infaller sig en känsla av pirrande ben och ett tänkande huvud...Jag är någonstans mittemellan, njuter stundtals av att vara helt ledig vissa dagar samtidigt som jag ibland önskar jag var engagerad i mer. Mer yoga, mer föreläsningar,mer träffa nära folk, mer träffa nya folk, mer barn, mer djur, mer natur, mer givande samtal...Juni, Juli, Augusti lovar om heta dagar, yogafestival samt massa jobb på sjön. Även maj lovar om en intensiv och otroligt spännande massagekurs. Jag försöker vända min rastlöshet till njutning, att ta tillvara på den här egna stunden, de här veckorna som är fyllda med bara min egna vilja och lust, vår och sol, silverglittrande hav, vågors ljud, djupa andetag, rörlig kropp och klasser med nöjda yogaelever...
På torsdag ska jag laga mat till de underbara, fria, bekymmerslösa, vackra, barnen på dagis och hela mitt jag ser fram emot att gosa och krama och busa med dem och på fredag har jag en ny yogaklass på ett behandlingshem för pojkar/män. Jag är övertygad om att de stunderna ger mig inspiration.

Tack för att ni fortfarande läser.
Jag önskar er alla en solig dag med kärlek och nöjsamhet över nuet.
Kram Frida

RSS 2.0