Yemaja...

Jag önskar att havets stärkande vind kunde blåsa in i husets mjuka sprickor, flagnande färg, öppna gluggar, dörrkarm, fönsterbrädor, färglösa hål i golvet, borra sig in i mina fotsulor, ringla sig uppför knäskålarna och mina runda lår, smyga sig uppför berget, över gropen till nalveln, ändå till min täta, ihopklistrade näsa...Gör mig frisk vinden. Om jag kallar på havets Gudinna Yemaja kanske hon gör mig fri från inkräktarna, blåser mig vit, borstar rent i andningstrafiken med sin havsgröna silverfena och skvätter stjärnstoft i mina ögon?!
Längtan efter vårvarma vindar och värmande sol är stark, acceptans är här inför min förkylning men det finns inte riktigt tid för den men idag tar jag mig tid att vila, behandla min snok, lyssna på helande musik i öronen, in i hjänan, tänka goda tankar, affirmera, måla mandalas, göra mig frisk med tankens magi.
Magi, magi, magi-det är härligt att tro på magi, vem tror inte på magi när månen slänger med sina silverbländande skuggor över oss och skapar sömnlösa nätter? Magi är väl när solen bränner i horisonten och det sprakande ljudet gungar till när solen smälter med havets dyningar och blir ett, magi är väl när hjärtat talar till dig, magi är väl när det du tänker plötsligt uppenbarar sig som sanning, magi är väl ett bultande hjärta som för varje slag är ett universum av möjligheter, magi är väl när du bestämmer ditt egna öde, magi är väl när små barnfötter höjs upp mot skyn och himlen beundrar detta lilla mirakel?! Jag tror bestämt att magi är hela livet, ett frö som växer, frodas, utvecklas, en skönhet större än mönstret i ögat eller ett talande hjärta.

Den närmaste veckan andas liv, högt och lågt...
Guldvingar är här...
Hon är hemma i sitt guldiga omslag och är finare än trott...jag har inte sett henne än men snart får jag hem henne. Pirrigt och spännande som en stor skrattande val.
Veckan firas med yoga imorgon i stan, yoga på behandlingshemmet på fredag, fina vänner i helgen och tågresa till Stockholm på söndag.

På måndag 3 maj, 07:46 sitter jag i direktsända Svt gó morron soffan och smuttar på min bok. Missa inte det!
På tisdag är det release med mingel, bubbel, musik, film, högläsning, se inlägget nedan. Välkomna till gbg!

Boken kan köpas i näthandeln på torsdag eller fredag denna vecka, se länk nedan till bokia, kan även köpas på adlibris.se
http://www.bokia.se/bok/9789185653423/guldvingar-frida-darell/
Nästa vecka finns den i affärer...
Sprid till nära och kära, bekanta, obekanta, okända, kända, långa, korta, smala, tjocka, glada, sura eller allt mittemellan...

" Vi behöver inte längre frukta vare sig meningsskiljaktigheter, konflikter eller problem med oss själva eller andra. Till och med stjärnor stöter samman ibland, varvid nya världar uppstår. Idag vet jag att det är det som LIVET."
Charlie Chaplin

Hoppas våren hittar oss snart
Kanske hjälper oss Yemaja...
solsken Frida


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0