Nu släpps Guldvingar...

...Tjohooo...
På AdLibris kan boken köpas från den 28 april och vid valborg finns den hos Bokia samt Akademibokhandeln.

Detta ska firas med en Release!
Alla är välkomna tisdagen den 4e maj klockan 1900 på House of Win-Win, tredje långgatan 13B i Göteborg. Maila till frida[at]fridadarell.se för anmälan. Det blir mingel, bubbel, dokumentärfilmsvisning, högläsning och härlig gemenskap. Varmt välkomna!

Ha en skön dag i solen
Frida


Kommentarer
Postat av: susanne

hej Frida

Vill först berätta att jag har sett dig i programmet "Himlen kan vänta" och att jag tycker att du är en person som sprider lugn, värme och glädje.

Hade jag bott närmre göteborg hade jag gärna kommit på din release, men jag får köpa den i butik när den kommer ut

kram Susanne

2010-04-18 @ 14:12:48
URL: http://bambuochbetong.blogg.se/
Postat av: Stig Dahlgren

Roligt med din bok den skall jag kasta mig över Skickar en liten glämtare om kurserna på BRännö för unga vuxnaDu som är ung och har eller har haft cancer - 16-19 augusti

Att återfå balans och livsglädje - 10 unga vuxna får kurs med stöd av fondmedel från CTRFAtt drabbas av cancer och vara ung kan ha sina speciella problem. Du kanske tidvis kan känna dig liten samtidigt som du jämfört med jämnåriga på ett plan har fått mogna snabbt genom att konfronteras med sjukdom och hot mot ditt liv. Hur skall jag förhålla mig till allt som hänt mig och hur skall jag kunna gå vidare i livet med balans och full livsglädje? se www.livslust.net

2010-04-20 @ 14:51:22
URL: http://www.livslust.net
Postat av: anneli

har redan bokat din bok i min bokhandel i tyresö stockholm för de skulle inte få in den automatiskt, skulle gärna mingla på ditt party, men kommer tyvärr inte loss som det ser ut idag =) sköt om dig och de dina.

2010-04-23 @ 18:50:40
URL: http://anneliekman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0